Тріснуло дзеркало
- Издательство:Клуб сімейного дозвілля
- Год:2011
«Шалена пристрасть не триває протягом нескінченного часу. Ми повинні вважати, що нам надзвичайно пощастило, якщо наше життя наповнене спокійною втіхою, щирою приязню та стриманим і розважливим щастям.»
Під час урочистого прийому у будинку знаменитої акторки Марини Ґреґ на очах гостей несподівано померла жінка. Провінційна поліція, як зазвичай, зайшла у глухий кут. Тож до розслідування долучається міс Марпл з її власною детективною методою. Та запобігти іншим смертям не вдасться... Обо всём этом и не только в книге Тріснуло дзеркало (Агата Крісті)
пока нетРецензий на книгу «Тріснуло дзеркало» пока нет. Уже прочитали? Напишите рецензию первым
«- Це справді було багато років тому, - сказала міс Марпл, - але людська природа й тоді була такою, якою вона є тепер. Помилки робилися приблизно з тих самих причин.»